top of page
IMG_2008.heic

O MENI

Delujem kot psihodinamska psihoterapevtka.

Svoje izobraževanje iz psihoterapije sem začela na Sigmund Freud University Vienna-Ljubljana, kjer sem pridobila naziv magistra psihoterapevtske znanosti (Mag. pth.).

Vzporedno sem zaključila 4-letno specializacijo psihodinamske psihoterapije na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo in tako pridobila naziv psihodinamske psihoterapevtke.

Skozi izobraževanje sem pridobila izkušnje na področju psihosocialnega, psihiatričnega ter psihoterapevtskega delovanja.

V sklopu psihosocialnega udejstvovanja sem bila najbolj v stiku s psihoedukacijo, ki sem jo v obliki tedenskih delavnic izvajala na Društvu za preventivno delo in na Društvu Altra. Delavnice so zajemale predvsem tematike normalizacije ter destigmatizacije duševnih stisk.

V sklopu psihiatrične prakse sem pridobila dragocena znanja s področja dela s posamezniki, pari kot tudi z družinami.

Psihoterapevtsko prakso pod supervizijo Metke Furlani in Parova Anzelca pa sem opravljala pod okriljem Ambulante Sigmunda Freuda v Ljubljani.

Delujem v skladu z Etičnim kodeksom EZPPS, ki je usklajen z etičnimi normativi in standardi Slovenske krovne zveze za psihoterapijo, Evropske zveze psihoanalitičnih psihoterapij ter Evropske zveze za psihoterapijo.

Sem članica Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov Slovenija.

bottom of page